Yalangoz İlkokulu

WEB https://yalangozilkokulu.meb.k12.tr
Adres : Yalankoz Mah.140008 Nolu Sok. No18 Şehitkamil/GAZİANTEP
VİZYON : Çağdaş görüşleri ışığında evrensel çözümler üretebilen; ülkesine yararlı, özgüveni tam, toplum bilinci gelişmiş insanlar yetiştirmektir. “Öğren model ol, Öğret model oluştur.”
MİSYON : Atatürk düşünce sistemini temel alan ve bilimin kesiştiği bir çizgide, çocuklara bilgi çağının gerektirdiği bilgi ve becerileri kazandıran, Yeni görüşler getirme yetenekleri veren, öğrenmeyi öğreten bir kurumuz. Öğrencilerimizin özgüven sahibi, düşündüklerini ifade edebilen, kendi kendine yetebilen, sorunlara çözüm üretebilen, ailesine ve topluma yararlı bireyler olarak yetişmelerine imkân sağlamak için varız. Toplumda lider ve model olacak, dürüst, iç disiplini ve öz güveni olan bireyler yetiştiren örnek bir kurum olmak.
BAŞARILAR :

Öğretim Şekli :Normal Eğitim
Saatler : Başlama:08.40 Bitiş: 14.20
Bağlantı : Yok
Yabancı Dil : İngilizce
Isınma : Kalorifer
Servis :
Ulaşım : Halk Otobüsü
Yerleşim Yeri :
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İl Merkezine Uzaklığı 20 km. İlçe Merkezine Uzaklığı 20 km.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :